between the 27 y 29 of March of 2019 at the Institute of Nutrition and Food Technology (WHILE).
This symposium will feature the participation of prominent international and national exhibitors, and within its themes it will address the following topics:
1. Healthy and sustainable foods.
2. Nutritional Genomics.
3. Nutrition and physical activity for a healthy life.
4. Socio-economic and cultural factors in nutrition.
5. Urban planning, nutrition, ejercicio y salud
Para mas información escribir al correo nutritionsymposium2019@inta. uchile.cl y en nuestra página web http://simposios.inta.cl/ first-international-symposium- of-food-nutrition-physical- fitness-and-health/
1. Healthy and sustainable foods.
2. Nutritional Genomics.
3. Nutrition and physical activity for a healthy life.
4. Socio-economic and cultural factors in nutrition.
5. Urban planning, nutrition, ejercicio y salud
Además cabe destacar que en este simposio se podrá presentar trabajos libres en modalidad de poster, además de contar con ayuda de viaje para estudiantes de programas de doctorado de las universidades pertenecientes al Consejo de Rectores de las Universidades de Chile (CRUCH).
Para mas información escribir al correo nutritionsymposium2019@inta.